snel, betrokken
en flexibel

Bij TEAM is onze missie helder: op ieder moment, voor elk project, willen we onze klanten voorzien van kwalitatief goede en betrouwbare technici, die dagelijks met een lach op het gezicht aan het werk gaan.
Contact opnemen

Over ons

In 2019 werd TEAM opgericht vanuit het idee om een sociale en vriendelijke speler toe te voegen aan de Nederlandse uitzendmarkt voor technici. De naam TEAM werd gekozen omdat wij iedereen die verbonden is aan het bedrijf willen laten ervaren dat ze een op gelijkwaardige manier deel uitmaken van de organisatie.

Werkwijze

Bij TEAM streven we ernaar een warme en aangename omgeving te creëren voor onze medewerkers. Veel van onze medewerkers komen uit het buitenland en hebben hun dagelijkse leven hier in Nederland, op afstand van hun familie thuis. Daarom zetten wij als werkgever een stap extra om iedereen zich op zijn gemak te laten voelen.

Wij weten dat wanneer onze medewerkers zich welkom en comfortabel voelen, ze voor lange tijd aan ons verbonden willen blijven. Ons streven is om een hechte gemeenschap te vormen waarin iedereen zich gewaardeerd en ondersteund voelt. Wij geloven dat alleen een medewerker die zich goed voelt in staat is om maximale prestaties te leveren bij onze klanten.

Omdat TEAM gebruik gemaakt van een groot netwerk van technici die direct of indirect aan ons verbonden zijn, zijn wij vrijwel altijd in staat om snel een oplossing te bieden voor het personeelsvraagstuk van onze klanten. Bij het selecteren van de technici voor een project, gaan wij altijd uit van de specifieke taken die uitgevoerd moet worden. Zo zorgen we ervoor dat de technici die ingezet worden beschikken over de juiste werkervaring en de benodigde certificeringen. De technici van TEAM zijn daardoor vanaf de eerste werkdag productief.

Onze betrokkenheid bij de prestaties van onze technici kent geen grenzen. Bij TEAM doen we er dan ook alles aan om onze medewerkers in staat te stellen om optimaal te kunnen presteren bij onze klanten. De flexibiliteit van onze dienstverlening maakt dit mogelijk. Bij TEAM bewegen we mee met zowel de individuele situatie van onze medewerkers als die van onze klant. Onze service is altijd gericht op een zo efficiënt mogelijke voortgang van een project.

Werken bij

Interesse om aan de slag te gaan bij TEAM? Neem contact op.